FunkOffGrid

Услуги от FunkOffGrid

Консултация с юрист

Независимо от типа соларна инсталация, има нпормативи, които трябва да бъдат спазени. Особено ако целта Ви е да продавате излишната електроенергия или изцело да инвестирате в соларна централа, то процедурите са тромави и често неясни. Нашите юристи могат да Ви ориентират и дори асистират в тези процеси. Много клиенти се свързват с нас след, като от електроразпределителното дружество са се отнесли непрофесионално, игнорирали са ги или директно нарушават наредби чрез неверни твърдения. Подсигурете се, като запазите час за консултация и при необходимост за съдействие.
180лв. /вкл. ДДС

Консултация за битова соларна инсталация

Консултацията е с фокус върху мрежови и хибридни фотоволтаични системи, като в края на нашия разговор ще имате пълен план за действие. Чрез тази консултация можем да се запознаем детайлно с Вашите нужди и намерения. Целим да Ви ориентираме към най-изгодното решение, което да е по-бюджетно, отколкото планирате. Всеки един казус има специфични нужди и целим всеки аспект на инсталацията Ви да носи дългосрочни позитиви. Тази консултация се провежда в телефонен разговор и в предварително уговорен час, удобен за клиента.
50лв. /вкл. ДДС

Консултация за соларна инсталация за бизнеса

С цел минимизиране на рисковете при планиране на фотоволтаична система, насърчаваме клиентите ни да проведем един предварителен разговор, в който да анализираме конкретиката на Вашия бизнес. В определени случаи трябва да се предвиди как ще работи системата при високопусков ток, в други - как най-правилно да се съхранява произведената електроенергия или дори как Вашата система да бъде отворена към бъдещи разширения. С правилното планиране, една соларна инсталация може да бъде почти двойно по-изгодна за нашия клиент. Тоест, възвръщаемостта да бъде постигната след по-кратък период от време. Тази консултация се провежда в телефонен разговор и в предварително уговорен час, удобен за клиента.
150лв. /вкл. ДДС

Посещение с консултация на място от наш инженер

За максимална сигурност и яснота, предлагаме услугата наш инженер да Ви посети на място, където ще може да огледа и препоръча най-подходящата инсталация за Вашия случай. Също така, планирането на монтажа и наклона на слънчевите панели зависят много от разположението на сградата и заобикалящите я терени. Всичко това може да се прецени на място, за да се избере най-оптималния план за изграждане на Вашата фотоволтаична инсталация. Има случаи, в които можем да Ви препоръчаме нестандартни, но много практични решения, които да намалят цената на инсталацията или да допринесат за по-функционалната ѝ употреба.
300лв. /+ 0,65лв./км. вкл. ДДС

Често задавани въпроси (ЧЗВ)

Прочетете отговорите на най-ччесто задаваните въпроси във връзка със Слънчеви панели, Соларни инвертори, Слънчеви акумулатори и Соларни системи които предлагаме. Много е вероятно да откриете конкретни отговори на Вашите въпроси.